Dierencommunicatie voor alle dieren

Wil jij graag jouw dier een luisterend oor bieden, een situatie aan hem of haar uitleggen, zijn er bepaalde situaties die niet soepel verlopen of heb jij vragen aan jouw dier? Vraag jij je al lange tijd af wat er nou precies aan de hand is en speelt bij het dier zelf? Dan kunnen we hier samen naar gaan kijken. Zodat jouw dier weer gehoord, gezien en gevoeld wordt. Ik laat altijd veel ruimte vrij voor de input van het dier zelf. Soms zijn het maar kleine veranderingen wat het dier nodig heeft die een groot verschil kunnen maken. Door de medische basiskennis vanuit de Osteopathie voor paarden, scan ik ook vaak het lichaam van het dier. Ik vraag of het dier pijn ervaart, in welke mate en waar precies.

Raadpleeg bij acute situaties altijd de dierenarts! Mijn werk is een aanvulling en ondersteuning op de reguliere medische zorg.

Ter afsluiting vul ik altijd de reading aan met een healing waar nodig. Dit kan op meerdere lagen (fysiek, emotioneel, energetisch, mentaal etc).

Hoe gaat het in zijn werk?

De volgende gegevens mogen via de email naar lenja.zwaan@hotmail.com gestuurd worden.

Ik ontvang graag een volledig beeld van het dier. Zijn er eventuele problemen/ blokkades waar jullie tegenaan lopen, speelde er iets in het verleden, wanneer uit bepaald gedrag zich precies? Noem maar op. Hoe meer informatie hoe beter.

Na het ontvangen van de mail ga ik met het dier in ‘gesprek’ en kunnen jullie tussen de 1 á 3 weken een uitgebreid verslag van de reading en healing verwachten via de mail.