Emotionele reset bij paarden

Emotionele reset d.m.v energetisch healing ondersteund door essentiële oliën. Ik maak gebruik van zeer hoogwaardige, veilige en pure essentiële oliën van het merk Oshadhi. De kwaliteit van de essentiële olie word zeer gewaarborgd i.v.m de veiligheid voor mens en dier. In totaal werk ik op de 7 fysieke energiecentrums ofwel chakra's . Er zijn nog veel meer waarneembaar op universeel vlak. Voor de 7 energiecentrums worden 7 bijpassende op maat gemaakte essentiële oliën toegepast. Met ieder zijn eigen uniek inwerking, om de behandeling te bevorderen en een extra geur beleving aan het paard mee te geven ter verlichting.

Duur behandeling

Gemiddeld z'n 60 à 90 min.

Wanneer in te zetten

Wanneer er emotioneel te veel onopgeloste blokkades voelbaar en of zichtbaar zijn, die we niet via het fysieke lichaam van het paard mogen en of kunnen verhelpen.

Verloop van de behandeling

Het komt vaak voor dat onderliggende trauma's met bijkomende energetische blokkades overgaan op fysieke pijn. Je kunt ervoor kiezen deze fysiek te behandelen, of om toch via het energetisch veld te werken. Wat zijn uitwerking heeft op het fysieke lichaam. Door de emotionele reset in te zetten, kun je zorgen voor verzachting, doorstroom en of verbinding tussen alle energiecentrums. Maar ook het optimaliseren van energie. Bijvoorbeeld bij een lek in het energieveld, vermindering van zijn/ haar functie. Of juist te veel energie op 1 plek die uitgebalanceerd mag worden. Tijdens de emotionele reset ruimen we blokkades op. Voornamelijk op emotioneel vlak, op de onderste lagen, wat doorwerkt op het fysieke lichaam.

Het paard gaat letterlijk de doorstroom van energie door het hele lichaam voelen. De energiecentrums worden opgeschoond en geoptimaliseerd. Waardoor diepliggende blokkades opgelost worden. De essentiële oliën zijn afgestemd op elk energiecentrum om extra ondersteuning te bieden en of het lichaam te openen.

Het paard mag op een rustige plek gaan staan met het liefst een schoon en droog lichaam. Ik plaats 1 hand aan de rug zijde van het lichaam en de andere onder rond de buik en hals lijn. Zo werk ik van het sacrum (1e energiecentrum)  naar het volgende energie centrum tot aan het hoofd (7e fysieke energie centrum). Het paard zal eventueel releases laten zien waar nodig. Zoals gapen, schrapen, smakken, slikken, tranen uit de ogen etc. Laat dit als eigenaar toe, zolang ieder zijn veiligheid uiteraard gewaarborgd word.

Na de behandeling

1. Geef het paard de ruimte om losgekomen emoties en ervaringen en of gevoelens rustig te verwerken.
2. Het is aan te raden het paard minimaal 1 à 2 dagen rust te geven. Hieronder word alles zonder druk verstaan. Dus ook   
   niet in de stampmolen. (Afhankelijk van de vraag kan het nodig zijn om een langere periode van rust te geven. Hierover
   overleggen we gezamenlijk en observeer ook zelf het paard wat hij/ zij echt nodig heeft of juist niet).
3. Vrije beweging is zeer aan te raden, met voldoende water en ruwvoer beschikbaar. Dit voor het verwerkingsproces/
    mentale welzijn en om de afvalstoffen af te kunnen voeren.

Korte uitleg van de 7 fysieke energiecentrums ofwel chakra's
1e energiecentrum staat voor veiligheid, stabiliteit, energie. Kleur ervaring rood. Uiting 'ik ben/ ik ervaar'.
2e energiecentrum staat voor sexualiteit, verbinding, levenslust. Kleur ervaring oranje. Uiting 'ik voel'.
3e energiecentrum staat voor kracht, bepalend, navelstreng, trauma. Kleur ervaring geel. Uiting 'ik doe/ onderneem'.
4e energiecentrum staat voor liefde, hartsverbinding, oprechtheid. Kleur ervaring groen. Uiting 'ik hou van/ ik heb lief.'
5e energiecentrum staat voor communicatie, uiting, creativiteit. Kleur ervaring blauw. Uiting 'ik spreek/ uit mijzelf'.
6e energiecentrum staat voor intuïtie, helderheid, eenheid. Kleur ervaring donker blauw. Uiting 'ik zie/ neem waar'.
7e energiecentrum staat voor innerlijk weten, bewustZIJN, heelheid. Kleur ervaring paars. Uiting 'ik begrijp en begrip'.

Kosten

De behandeling kost 95,- excl reiskosten.

'Samen één.' Lenja Zwaan