Kom los van: verklevingen, vet, afvalstoffen, trauma’s, cellulite, ziektes, kwaaltjes en klachten. 

Wat is Transformational Cupping?

Alles wordt in beweging gebracht, omdat je met cuppen de huid vacuüm trekt en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekt en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed. Alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden. 

Let op: dit is geen reguliere Cupping! Ik ga letterlijk en figuurlijk lagen van jou aftrekken. Zowel mentaal als fysiek.Cupping gecombineerd met manuele therapie, healing en detoxing.

Er is geen techniek die werkt op zoveel lagen als Cupping

Locatie

Friesland in Deinum Lenja Zwaan Total Vision en in Leeuwarden bij Club Yoga (alleen dinsdags). Op verzoek kan er een route gepland worden door Nederland. U dient zelf voldoende mensen of paarden aan te melden (minimaal 5) en een geschikte locatie te regelen. De reiskosten worden verdeeld over het aantal klanten.

Tijdens de behandeling

Goed om rekening mee te houden

Wanneer behandel ik niet?


Transformational Cupping is zeer ruim inzetbaar. Bij vragen of meer individuele informatie graag contact opnemen. 

Opgeleid volgens de gerenommeerde Transformational Cupping ® methode

Lenja Zwaan is Transformational Cupping master. Door het volgen van de wereldwijd nummer één Transformational Cupping methode vanKim Cupping ben ik volledig gecertificeerd om volgens deze methode te mogen behandelen.

'You can heal.' Lenja Zwaan