Emotionele reset bij mensen

Emotionele reset d.m.v energetisch healing en essentiële oliën. Ik maak gebruik van zeer hoogwaardige, veilige en pure essentiële oliën van het merk Oshadhi. De kwaliteit van de oliën word zeer gewaarborgd uit veiligheid voor mens en dier. In totaal werk ik op de 7 fysieke energiecentrums ofwel chakra's . Er zijn nog veel meer waarneembaar op universeel vlak. Voor de 7 energiecentrums worden 7 bijpassende op maat gemaakte essentiële oliën toegepast. Met ieder zijn eigen uniek inwerking, om de behandeling te bevorderen en een extra beleving aan het paard mee te geven ter verlichting.

Duur behandeling

Gemiddeld z'n 60 à 90 min.

Wanneer in te zetten

- Emotionele blokkades
- Trauma's
- Misbruik
- Pijnklachten
- Burn- out
- Depressie
- Moeite met aarden
- Vermoeid
- Futloos
- Hevige emoties
- Bij diepe innerlijke transformaties
- En meer

Verloop van de behandeling

Het komt vaak voor dat onderliggende trauma's met bijkomende energetische blokkades overgaan op fysieke pijn. Je kunt ervoor kiezen deze fysiek te behandelen, of om toch via het energetisch veld te werken. Wat zijn uitwerking heeft op het fysieke lichaam. Door de emotionele reset in te zetten, kun je zorgen voor verzachting, doorstroom en of verbinding tussen alle energiecentrums. Maar ook het optimaliseren van energie. Bijvoorbeeld bij een lek in het energieveld, vermindering van zijn/ haar functie. Of juist te veel energie op 1 plek die uitgebalanceerd mag worden. Tijdens de emotionele reset ruimen we blokkades op. Voornamelijk op emotioneel vlak, op de onderste lagen, wat doorwerkt op het fysieke lichaam.

Je gaat letterlijk de doorstroom van energie door het hele lichaam voelen. De energiecentrums worden opgeschoond en geoptimaliseerd. Waardoor diepliggende blokkades opgelost worden. De essentiële oliën zijn afgestemd op elk energiecentrum om extra ondersteuning te bieden en of het lichaam te openen.

Je mag rustig op je rug komen liggen. Ik zorg dat het lichaam warm gehouden word door dekens. Ik plaats 1 hand aan de rug zijde van het lichaam en de andere aan de buikzijde. Zo werk ik van het sacrum (1e energiecentrum)  naar het volgende energie centrum tot aan het hoofd (7e fysieke energie centrum). Je lichaam kan eventueel spanning los gaan laten daar waar nodig. Je kunt bijvoorbeeld gaan gapen, flasbacks krijgen, emoties die losklikken, vorige leven stukken, wartme/ koude, doorstroom in het lijf. Laat dit toe. Je bent zeer veilig.

Na de behandeling

1. Geef jezelf de tijd om losgekomen emoties en ervaringen en of gevoelens rustig te verwerken.
2. Voldoende water drinken is belangrijk om de overtollige lading die losgekomen is goed af te voeren.
3. Rusten bevorderd het proces.


Korte uitleg van de 7 fysieke energiecentrums ofwel chakra's
1e energiecentrum staat voor veiligheid, stabiliteit, energie. Kleur ervaring rood. Uiting 'ik ben/ ik ervaar'
2e energiecentrum staat voor sexualiteit, verbinding, levenslust. Kleur ervaring oranje. Uiting 'ik voel'
3e energiecentrum staat voor kracht, bepalend, navelstreng, trauma. Kleur ervaring geel. Uiting 'ik doe/ onderneem'
4e energiecentrum staat voor liefde, hartsverbinding, oprechtheid. Kleur ervaring groen. Uiting 'ik hou van/ ik heb lief'
5e energiecentrum staat voor communicatie, uiting, creativiteit. Kleur ervaring blauw. Uiting 'ik spreek/ uit mijzelf'
6e energiecentrum staat voor intuïtie, helderheid, eenheid. Kleur ervaring donker blauw. Uiting 'ik zie/ neem waar'
7e energiecentrum staat voor innerlijk weten, bewustZIJN, heelheid. Kleur ervaring paars. Uiting 'ik begrijp en begrip'

Kosten

De behandeling kost 112,50 excl eventuele reiskosten.

'Laat het stromen, optimaliseren en volledig jezelf zijn. omarmen. Welkom thuis.' Lenja Zwaan